EN

شباهنگ پرواز

شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری

ویزای توریستی یک ماهه
زمان تحویل 5 الی 7 روز کاری مدت اعتبار یک ماه قیمت رایگان بمدت محدود مدارک

دریافت ویزای ایران برای اتباع غیر ایرانی

اتباع کشورهای ذیل نیازی به دریافت ویزا برای ورود به ایران و اقامت در مدتی مشخص ندارند:

آذربایجان، بولیوی، ترکیه، سوریه، لبنان، گرجستان، ارمنستان، ونزوئلا، مصر و مالزی

برای اتباع کشورهای ذیل ویزای فرودگاهی صادر نمیشود:

آمریکا/کانادا/انگلستان/افغانستان/بنگلادش/سومالی/کلمبیا/پاکستان/عراق/اردن/هند
جهت صدور ویزا برای اتباع کشورهای فوق با کارشناسان ما تماس بگیرید. 02185590

پس از صدور کد ویزا توسط آژانس، مسافر در فرودگاه مبلغ ویزا را بصورت یورو پرداخت کرده و ویزا در پاسپورت مسافر صادر میگردد.

لازم بذکر است مسافر در هنگام درخواست میتواند محل دریافت روادید را به خواسته خود (فرودگاه و یا هر کدام از کنسولگری های ایران در جهان) انتخاب کند.

همچنین درصورت درخواست تور توسط مسافر، خدمات دریافت کد ویزا بصورت رایگان انجام می گیرد.

مدارک لازم:

1. فرم مشخصات میزبان

2. فرم مشخصات مهمان

3. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه) حجم کمتر از 500کیلوبایت و در فرمت JPEG

4. عکس پاسپورتی مهمان با حجم کمتر از 500کیلوبایت و در فرمت JPEG

ویزای تجاری
زمان تحویل 5 الی 7 روز کاری مدت اعتبار یک ماه قیمت رایگان بمدت محدود مدارک

جهت دریافت ویزای تجاری برای مهمانان خارجی نیاز هست مهمان از طرف یک شرکت ایرانی دعوت شود.

اطلاعات مربوط به شرکت و مدیرعامل شرکت به همراه فرم مربوطه را پر کنید و جهت اقدام برای بخش صدور ویزای ایران در آژانس شباهنگ پرواز ارسال کنید.

مدارک لازم:

1. تکمیل فرم مشخصات میزبان

2. تکمیل فرم مشخصات مهمان

3. نامه درخواست و معرفی شرکت

4. روزنامه رسمی به همراه آخرین تغییرات.

5. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه) حجم کمتر از 500کیلوبایت و در فرمت JPEG

6. عکس پاسپورتی مهمان با حجم کمتر از 500کیلوبایت و در فرمت JPEG

لازم به ذکر است هزینه ویزای تجاری برای اتباع سه کشور انگلیس، کانادا و آمریکا 50$ و مدت زمان لازم برای اخذ ویزا 21 روز کاری می باشد.

ویزای چندبار ورود
زمان تحویل یک ماه مدت اعتبار یک ساله قیمت 199000 ت مدارک

اگر شخصی به دفعات نیاز به رفت و آمد در ایران دارد میتواند با دریافت این نوع ویزا بدون هیچ مشکلی در مدت مشخص شده به ایران وارد و خارج شود.

اما نیاز هست حداقل در سال گذشته 2 بار به ایران وارد شده باشد. همچنین این نوع ویزا در قالب ویزای تجاری انجام پذیر است.

مدارک لازم:

1. تکمیل فرم مشخصات میزبان

2. تکمیل فرم مشخصات مهمان

3. اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیرعامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان

4. روزنامه رسمی به همراه آخرین تغییرات .

5. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه) حجم کمتر از 500کیلوبایت و در فرمت JPEG

6. عکس پاسپورتی مهمان با حجم کمتر از 500کیلوبایت و در فرمت JPEG

7. کپی از همه صفحات ویزاهای ایران صادر شده مسافر

*
*
*
تعویض عکس
*
close button