EN

شباهنگ پرواز

شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری

ویزای مولتی
زمان تحویل مدت اعتبار 5 سال قیمت 1800$ مدارک

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا:

1.اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه ی پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا درج شده است.
2.یک قطعه عکس جدید4.5×3.5 رنگی با زمینه سفید.
3.ترجمه شناسنامه.
4.ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود).
5.تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.
6.مدارک مالی،شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درامد ماهیانه متقاضی باشد.در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت،گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار ،سند اتومبیل،و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.(مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریز پرینت 4 ماه آخر یک ماه است)
7.ترجمه اسناد ملکی.
8.مدارک شغلی برای کارمندان:گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سر برگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و در آمد سالیانه،نام مدیر یا سوپروایزر ، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر ، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر ، و ترجمه حکم کار گزینی.
کارفرمایان: ترجمه «آگهی تاسیس» ، «آگهی تغییرات» و «آگهی تصمیمات» شرکت در روزنامه رسمی ، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماه آخر کارمندان ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، نامه تمکن بانک شرکت ، و ریز پرینت 4 ماه آخر به لاتین.
تجار : ترجمه کارت بازرگانی ، گواهی اتاق بازرگانی ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.
پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظام پزشکی ، ترجمه پروانه مطب ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه لیست پرداخت بیمه.
مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری ، ترجمه جواز کسب ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، و ترجمه لیست پرداخت شده.
بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی ( در صورت افزایش حقوق ، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.
9. دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی ، نسبت، دلیل سفر متقاضی ، ادرس و تلفن ، مدت زمان اقامت ف و هرگونه موارد مرتبط دیگر ( دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت (Notary Public) برسد.
مدارک دعوت کننده : ارائه کارت شهروندی (Canadian citizenship card) ، پاسپورت کانادایی ، شناسنامه کانادایی (certificate canadian birth) ، یا کارت اقامت (PR CARD) ار سوی دعوت کننده الزامی ست. همچنین ، سایر مدارک فرد دعوت کننده ، شامل گواهی اشتغال به کار ،نامه بانک ، برگه های مالیاتی (Notice of assessment) ،و فرم های T4 یا T1  تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه در خواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.
در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی ست.
10.ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

 

*** کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند***

*
*
*
تعویض عکس
*
close button